PVC stolarija - Cvjetnić Mont stolarija
Pavla Labata 52, 11222 Voždovac. 063/8055-845, cvjetnic.mont@gmail.com
Cvjetnić Mont - ALU, PVC i ALU DRVO stolarija

PVC stolarija

Više o PVC stolariji u našoj ponudi

Cvjetnić Mont može se pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u instalaciji programa PVC stolarije.

PVC PROZORI su spoj ekonomičnosti, funkcionalnosti i estetike. PVC stolarija povećava energetsku efikasnot, jer postavljanjem kvalitetne PVC stolarije mogu  se ostvariti znatne uštede u troškovima za grejanje ili hlađenje prostora. Nivo buke u prostorijama sa PVC stolarijom se minimalizuje.

Što se tiče ekološkog uticaja, PVC stolarija je postigla veoma dobre rezultate u pogledu rešavanja ekoloških problema.Kako se matrijal od kog se prave PVC profili,recikrila 100%, količina uštedjene energije pri izradi je nekoliko puta veća u odnosu na ostale materijale.

Montaža je vrlo bitna stvar kod zamene stolarije jer ako se ne ugradi kako treba može doći do velikih toplotnih gubitaka na spojevima izmedju profila i zidova. Uz naš obučen i iskusan tim majstora i montera, bićete sigurni da je ugradnja izvršena stručno i kvalitetno, da će prednosti koje PVC profili poseduju,biti maksimalno iskorišćene.

PVC profili

PVC stolariju u Cvjetnić Mont kompaniji izrađujemo od nemačkog proizvodjača Inoutic (Deceuninck). Inoutic je vodeći evropski proizvođač PVC profila sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.

U Cvjetnić Montu posebnu pažnju posvetili smo odabiru proizvadjača tako da u ponudi imamo PVC profile serije „Elite“ i „Prestige“ proizvodjača Inoutic (Deceuninck). Profil „Elite“ je petokomorni profil, a serija „Prestige“ koja u kombinaciji sa vrhunskim diht gumama garantuje odličnu izolaciju.

Više informacija o proizvodjaču možete pogledati na internet strani inoutic.de.

Petokomorni PVC sistem ELITHERM se proizvodi po svim evropskim standardima u našoj fabrici u Novoj Pazovi. Elitherm profili u kombinaciji sa nemačkim okovom firme GU-BKS,  garantuju vrhunski kvalitet koji potvrđuju brojni sertifikati, a pouzdanost obezbeđuje garancija od 5 godina!

Elitherm se proizvodi u pogonu u Novoj Pazovi u skladu sa najvišim evropskim standardima. PVC sistem Elitherm je petokomorni i njegov kvalitet potvrđuju Rosenheim i IMS sertifikati. Svojim kupcima smo dobijanjem CE znaka omogućili da proizvodnjom finalnih proizvoda od ELITHERM PVC profila budu dostojni konkurenti na tržištu EU.

Okovi

Okovi su renomiranog nemačkog proizvodjača G-U. Koristimo okove G-u jer smo sigurni u da ce njegov kvalitet doprineti Vašem zadovoljstvu.Preko sto godina iskustva,koje koriste u pronalaženju idealnih rešenja za Vaše potrebe.Pošto su prvi u inovacijama i pravim idejama za kompletan sistem okova,ne čudi da su u poslednjih nekoliko godina izrasli od srednje nemačke kompanije,do kompanije koja posluje na globalnom nivou,i čiji se proizvodi koriste u Evropi,Americi,Aziji.

MACO okovi su proizvedeni u Austriji.To je jedan od podatak koji uliva veliku sigurnost u kvalitet, proizvedeni po visokim standardima. Takav podaci i takav proces proizvodnje daje garanciju našim partnerima da se odluče za MACO kvalitet.

Proizvodni program austrijskog proizvođača okova MACO omogućava dugovečan i besprekoran rad prozora i vrata. Okovi se vijcima spajaju kroz PVC i čelik, kako bi se izbegla mogućnost bilo kakvih deformacija prozora. Okov MACO je atestiran na 60.000 otvaranja.
Kada se radi o Vašoj stolariji, želite tehničku preciznost i visok kvalitet i zato se nije lako odlučiti između raznih tipova okova na tržištu, ali upoređivanjem prednosti i slabih strana svih ponuđača okova na tržištu, sigurno ćete se odlučiti za MACO i ostale proizvode koje naša firma ima u ponudi i mi Vam na tom izboru čestitamo

Ostali proizvodi

Roletne

Cvjetnić Mont

Ograde

Cvjetnić Mont

ALU DRVO stolarija

Cvjetnić Mont

ALU stolarija

Cvjetnić Mont