Komarnici - Cvjetnić Mont stolarija
Pavla Labata 52, 11222 Voždovac. 063/8055-845
komarnik Cvjetnic mont

Komarnici

Zaštita od insekata

KOMARNICI su najefikasnija i najdugotrajnija zaštita od insekata. Izrađuju se od čvrstih, postojanih i otpornih materijala i modernog su dizajna. Cvjetnić Mont ugradjuje komarnike Tehni, firme koja se preko 25 godina kotira visoko na evropskom tržištu.

Fiksni komarnici su najekonomičnija vrsta komarnika. Fiksni komarnik se sastoji od aluminijumskog profila i mrežice koja je pričvrsćena za isti. Ima lakši sistem za prozore i nesto masivniji za vrata.

Radi se u više boja po zahtevu kupca. Na stanju standardno imamo sledeće boje: belu, braon, sivu i zlatni hrast. Za razliku od drugih proizvođača, Tehni uz fiksne komarnike isporučuje i set pribora čijom montažom komarnik može da se otvara i zatvara ili da se lako demontira sa stolarije.

Rolo komarnici su vrsta komarnika koja je najviše u upotrebi pre svega zato što je najpraktičniji. Rolo komarnik se lako zatvara i otvara jer se mrežica komarnika namotava oko osovine komarnika koja je opremljena oprugom koja sama vuče komarnik da se namota oko svoje osovine. Ovaj komarnik zauzima vrlo malo prostora na prozoru jer ceo komarnik staje u aluminijumsku kutiju precnika 4,5 cm. Tehni ima standardnu verziju rolo komarnika i najnoviji model „set-komarnik“. Set-komarnik je praktičnije rešenje jer ima završnu letvu od aluminijuma koja drži otvoren komarnik celom svojom širinom. Standarne boje su: bela, braon i siva. Sve ostale boje se naručuju po potrebi korinika.

Ostali proizvodi

Roletne

Cvjetnić Mont

Ograde

Cvjetnić Mont

ALU DRVO stolarija

Cvjetnić Mont

ALU stolarija

Cvjetnić Mont