ALU DRVO stolarija - Cvjetnić Mont stolarija
Pavla Labata 52, 11222 Voždovac. 063/8055-845, cvjetnic.mont@gmail.com
Cvjetnić Mont - ALU, PVC i ALU DRVO stolarija

ALU DRVO stolarija

Cvjetnić Mont ALU DRVO stolarija

Cvjetnić Mont ALU DRVO stolariju izrađuje u varijanti grčkog profila Alumil M23000 Forestal i najkvalitetnije drvene stolarije – hrasta Ariš. Alumil M23000 Forestal spada u našu ponuda sistema sa termo prekidom, koja poseduje visoke bezbednosne standarde, kao i izvanredne toplotne i zvučne izolacione karakteristike.

Alumil M23000 Forestal kao profil visokog kvaliteta aluminijuma sa termoprekidom smatra se jednim od najbezbednijih profila na tržištu sa stepenom sigurnosti zaštite od provale okvira do ½ sata koristeći periferni mehanizam (prema sertifikatu IFT Rosenheim).  Spoj aluminijuma i drveta ovrši se posebnim kopčama koje ne prenose naprezanja i dozvoljavaju cirkulaciju vazduha.

Visoka toplotna izolacija postignua je poliamidom širine 24mm, te  je toplotna karakteristika UF=2,1 W/m2K. Alumil M23300 je vrhunsko rešenje idealno za luksuzne objekte i velike površine.

Okovi

GEZE – poznat i prepoznatljiv kao proizvodjač zatvarača za vrata i automatskih sistema za vrata,  izvrsnoj eleganciji i perfekciji u funkcionisanju pruža korisniku lepotu arhitektonskih rešenja i kombinuje ih sa visokom pouzdanošću i sigurnošću.

Neprekidno usavršavanje i potvrda ponudjenih rešenja, omogućava kupcima proširivanje oblasti primene, uz ispunjavanje najstrožih uslova proizvodnje i održavanja – ovo je filozofija iza koje u GEZE – u stoji tim ljudi potpuno posvećenih obezbedjivanju najsavršenije tehnologije vrata, prozora i sistema sigurnosti.

GEZE tehnologija ispunjava najviše standarde funkcionalnosti i dizajna. Potpuna fleksibilnost ponudjenih rešenja dopušta individualna rešenje, koja se mogu uklopiti u zahteve prilikom izgradnje. GEZE investira milione eura u istraživanja, razvoj novih tehnologija, čime je stekao pionirsku poziciju na polju tehnologija gradnje.

GEZE je poznata kompanija, čiji su proizvodi isključivo najvišeg kvaliteta i nakon dobijanja Certifikata DIN ISO 9001 ova kompanija uliva sigurnost u kvalitet proizvoda.

Danas je GEZE  svetski lider na polju ručno pokretanih i automatskih vrata, sistema za upravljanje otvaranjem i zatvaranjem prozora, sistema namenjenih odimljavanju i evakuaciji toplote (RWA) i posebno u oblasti tehnologija sigurnosti.

GEZE je takođe specijalizovan i za opremu namenjenu proizvodjačima stakla – posebno, na polju savremenog rešenja sa staklima „bez okvira“, poznatih kao IGG sistem, koji dopušta primene na ručno pokretanim ili automatskim vratima. Isto tako, u ponudi su i kompletna rešanja okova za vrata od i elementi za njihovo uzajamno spajanje.

GEZE ima internacionalnu mrežu distributera, što praktično znači da je neko od GEZE partnera uvek blizu vas. Naš širok proizvodni program, bogato iskustvo na značajnim projektima, kao i tehnička pomoć, podrazumevaju da smo idealan partner za bilo koju vrstu projekata i izgradnje

Ostali proizvodi

Roletne

Cvjetnić Mont

Ograde

Cvjetnić Mont

ALU DRVO stolarija

Cvjetnić Mont

ALU stolarija

Cvjetnić Mont